Perancang untuk first mommy

Saya bersalin 17/6/23 hritu .. sekarang ank msuk 3bulan.. anak full bf.. hi mommy Saya nk tanya normal ke x dtg period lagi… sbb Skrnag sy langsung x amik perancang pape lgi sbb susu klau sy pam bole dpat 8ke 9oz skali pam.. sy takut klau amik perancang ganggu susu bdan.. so sy plan nk rancang sendiri .. sy ad bersama dngn suami nk tanya adakah sy bole mengndung lagi? Sy first mommy.. bole x mommy suggest perancang ap yg bgus untuk sy.. kk pun ad tnya nk amik perancang ape .. sy xtau #ingintahu #firstmom

1 Balas

normal x period lg sbb nyusu bdn. mcm saya pon xperiod bila nyusu bdn. bila stop nyusu bru start period. kalo nk prancg yg x ggu hormon pkai iucd.