Memperkenalkan botol susu ke baby

Salam mommy, ada tips tak mcm mana nak bagi baby botol? baby i dah 4 bulan. Tgh bulan 8 ni i dah nak start bekerja, i buntu sebab baby i taknak langsung botol. Dah mcm mcm puting dah yg bagi semua tknak hm

2 Balas

Klu mcm sya dulu bekerja dalam pantang dah ajar bagi susu botol sbb takut lama sgt baru nak bagi nti dia tak nak.

Cuba mintak tolong org lain bagikan. Kadang2 baby bila ibu yang bagi dia reject. Lagi2 4 bulan tu dh kenal orang