Tak nak botol susu

Baby i 4 bulan 22 hari baby girl . Masa baby baru lahir i tade susu badan elok je minum susu formula guna botol sampai laa umur 3 bulan . Tiba tiba tanak botol dah tukar susu dah tukar botol pun taknak . kalau malam dah lena baru dia hisap botol sebab tak sedar . Yang takut kan saya susu menetek badan minum kejap kejap je 5 minit 7 minit mcmtu 😭 ada tak baby sesiapa macam ni jugà

2 Balas

Cuba tukar puting botol yg lubang yg lg besar.

9mo ago

Mungkin dia tengah nursing strike/ growth spurt. Teruskan offer susu dgn kasih sayang

nursing strike kot

9mo ago

selalunya berapa lama ye