Baby girl 2 bulan still taknak botol dah buntu nak pakai botol apa

Hi mommy saya dah buntu nak pakai botol apa baby still rejact susu botol 🥲 saya nak bekerja. Dah minta tolong suami tapi suami takpandai nak susukan baby . Botol yang saya beli - comotomo , mam , botol biasa , nuk , avent , piegon 😭😭#firstmom #firstbaby

1 Balas

kesiannya baby. moga Allah mudahkan urusan sis. jenama hegen dah try sis?

2y ago

sebab anak sil saya pakai botol tu. ebm. mana tau dengan sis serasi ☺️