acid folic kne beli ke mcm mne

Salam momm...nak tnye... Tadi sye di kk utk buka buku pink tapi kk x bgi acid folic..sy kne beli sendiri ke x yah.. doctor bagi obimin je

7 Balas

Dalam obimin tu dah ada semua lengkap... Macam saya alah teruk sampai lembik kalau makan obimin.. Saya cerita dekat nurse dekat kk yg saya makan produk shaklee.. Alhamdullilah nurse mmg sarankan utk makan shaklee... Nak tahu lebih lanjut boleh wasap saya http://www.wasap.my/60197857093/shaklee

obimin dah ade folik asid ... saya aritu 3 bulan pertama kk bg obimin jgk.. tp saya xmkn obimin... saya beli folik asid kt farmasi....

obimin tu dh mrangkumi semua vitamin yg sis perlukan .. mkn tu jek, simpan duit tu utk beli brg beby nnti..hehe.. 😉

Sy dpt 3month sblum berkahwin. percuma Dari Klinik kesihatan.

sye mntk kt nurse tpi checkup tu . ntie dia bgi

Dlm obimin tu dah ade folic acid rasanya

4y ago

acid folic dh de dlm obimin tu..xperlu amik y berasingn

dalam obimin tu da ade folic asid