Folic acid

Hi semua. Kandungan sy dah masuk 29 minggu. Sekarang KK cuma bagi sy New Obimin je. Masa mula2 buka buku pink sy tanya kene teruskan makan folic acid ke ? Dan nurse jawap takde masalah kalau teruskan makan. Kemudian next month checkup sy bertanya dgn nuse lain berkenaan folic acid ni perlu ambil lagi ke ? Nurse jawap x perlu pula sbb dlm obimin dah ada folic acid

2 Balas

betul la tu. tkyah mkn dah. ikut je ckp nurse. terlebih dose pun tk elok gak

Dlm obimin ada folic. Xperlu consume double