Sharing..pengalaman admit sebulan (placenta previa)

Salam..hi mommies.. Sy nak sambung perkongsian pengalaman kena admit sebulan sbb placenta previa.. (Sebelum ni dah penah share persediaan & masa baru smnggu kt wad) Pejam celik2 dah 25 hari kat wad..berbaki 3 hari lg sbelum operation..mommy xsabar sgt nk jmpa baby.. 🥰 doakan operation sy berjalan lancar & baby selamat dan sihat dilahirkan ye... 😊 So far..Alhamdulillah..selain rindu suami..rindu family..rindu rmh..yg lain2 ok je....bsn tu semestinya la..sbb asyik bed rest je...tp kalau kt wad ni..bed rest,mmg betul2 rehat la..kalau kt rmh..bed rest tu,msti ada cheating jgk..xboleh duk diam..hehe.. Hari2 duk tgk org check in, check out..ada yg 2x check in &dah selamat bersalin..sy masih lg setia jd 'ketua kampung' kt wad ni...dr 3 org patient placenta previa..2org dh selamat bersalin..sorg emergency czer at 32w..sbb bleeding byk sgt...sorg lg br slamat czer smlm..so tggl sy mghitung hr..hehe.. Doktor & nurse baik2..hari2 bg positive vibes.. Jiran katil sbelah dh 7-8 org dh bertukar..sy mesti akan intvw..sembang2..dgr dorg kongsi pengalaman..maklum la..sy kan anak pertama..xde pengalaman... So kalau ada mommies yg sama masalah mcm sy..jgn risau..jgn susah hati nk kena admit lama2..kita hadap je💪..yg pntg baby selamat.. 😊😊😊 jgn fikir yg negatif2..fikir yg baik2 je..insyaAllah..skejap je masa rs... Doakan sy & baby ye..t.kasih in advance ❤ #firstbaby #placentaprevia #justsharing

Sharing..pengalaman admit sebulan (placenta previa)
17 Balas

Moga dipermudahkan urusan sis. Moga dalam lindungan Allah dunia akhirat semuanya