Hye mommies. Just nak share

Semalam g check kt doc sbb bleeding. Preg 8 weeks. G scan, penuh darah beh kantung. Doc minta bed rest 100%. Doakan sy ye smua. Doc hrp drh yg ada tu xnaek kt bby. 🤲🏻. Mohon doa smua.

6 Balas

Amin insyaallah awak dan baby baik baik shj. jangan fikir sangat ya keep positif. rest secukupnya . percaya segala apa yang berlaku tu semua kehendak Allah Swt kita hanya ikhtiar mana yang terbaik untuk kita dan baby♥️

InshaAllah Tak ada apa² sis ikut arahan doc bed rest , jgn wat kerja berat bnykkn berdoa ..Semoga sis dan malaikat kecil sentiasa dilindungi Allah s.w.t dan membesar sihat sempurna di dalam rahim Aamiinn 🤲🤲

Ya Allah pemudahkn segala urusan puan Syarifah semasa mengandung dan kuat kan rahim dia sehingga dia melahirkan anaknya amin Doa ini saya selalu guna, mudah mudahan semua selamat

INSYAALLAH semoga ALLAH permudahkan urusan awk ye.... mudah mudahan awk n bby baik2 aja

semoga di permudahkan semua urusan sis.. smoga sis dan baby sihat2 sis...

semoga baby dan sis sihat