Bayi kuning

Salam & hi mommies... Saya nk tnya & minta pendapat.. Anak saya harini usia 25 hari & bacaan kuningnya masih 163.. 😔😔 rezeki breast milk Alhamdulillah byk & anak saya kerap juga minum & byk berak/kencing tp masih tk turun2 kuningnya.. jd kt sini saya nk tnya patut ke saya campur dgn susu formula?? Sbb saya ada baca kadang2 susu ibu buat baby punya kuning tk turun2..

16 Balas

Sis dah ada susu banyak kenapa pulak nak habiskan duit beli formula. Teruskan mnyusu. Jgn giveup. Susu ibu yg terbaik