Bayi kuning

Salam & hi mommies... Saya nk tnya & minta pendapat.. Anak saya harini usia 25 hari & bacaan kuningnya masih 163.. 😔😔 rezeki breast milk Alhamdulillah byk & anak saya kerap juga minum & byk berak/kencing tp masih tk turun2 kuningnya.. jd kt sini saya nk tnya patut ke saya campur dgn susu formula?? Sbb saya ada baca kadang2 susu ibu buat baby punya kuning tk turun2..

16 Balas

Awak try minum.gula kundur campo dgn air suam . . . Tiap2 hari minum . .insy. nanti menurun . .saya minum air tu je

Bagi saya terus kan penyusuan ibu je. Melainkan Dr sendiri yg nasihat supaya campur FM

Suruh husband beli ubat kuning dkt kedai homepati .mmg berkesan

Cbe try mndikn baby ngan air cap badak,mne tau serasi...

Sy hr 2 minum air sengkuang cina lps 2 bf kn baby..sis cubalh..

4y ago

Mcamana buat air sengkuang cina tu ya? Maaf saya betul2 tktahu..

Cari daun dukung anak..rebus pastu mandikn..