Keputihan

Salam mommies. Sy first pregnancy. Nk tnya la pengalaman mommies, keputihan semasa pregnancy tu normal ke? Sy dh consult doctor, doctor x bagi apa2 ubat. Cuma doc suruh minum bnyk air supaya boleh flush out keputihan tu. Ada sapa2 boleh share tak mcm mana berhadapan dengan situasi ni. Tq ?❤️

1 Balas

keputihan normal bila pregnant tapi x normal andai ade perubahan pada warna, bau, dan kepekatan.. cuba kawal pemakanan.. mybe ok..