keputihan

Haii assalamualaikum mommies² . Maaf sy nk tnya . Normal ke klau awal preggy kita kluar keputihan yg bnyk ? Sblum preggy tkde keputihan sngt . Lpas preggy ni mcm bnyk . Tp tkde gatal² pun . Kandungan sy 8minggu sekarang . Minta pndapat mommies² sekalian ?

2 Balas

Kalau rasa gatal atau ada bau kurang menyenangkan, mungkin itu jangkitan Candida.. atau boleh jadi keputihan biasa je

5y ago

Saya gtl je

Normal sis..saya pun mcm tu smpai kencing kotor..nasib doc bagi ubat kawal kputihan..

5y ago

Oh mcm tu . Ok sis . Trima kasih yaa .