keputihan kerap sgt

hi mommies .. nk tya .. normal ke keputihan kerap .. pregnancy ke 2 .. 20w .. sblum msuk 20w da start ad keputihan mcm ni .. pregnancy yg prtama sy da lupa ad atau x keputihan tu sehari 5,6 kali jugak (dlm sehari Tu waktu blainan) cek kt bawah & buang guna cotton bud .. buang calit calit mcm Tu .. keputihan likat putih hijau (hijau lembut xnmpak sgt hijau Tu)

2 Balas

Putih biasa, warna lain kena pergi check doctor. Keputihan masa pregnant normal sangat. Namanya ‘leukorrhea’

g klinik klu bwarna hijau .. risau ada jngkitn

7mo ago

ok tq sis