keputihan yang banyak dan gatal.

Hi mommies, ada tak siapa2 yg mengalami keputihan yg makin banyak dan gatal di hujung2 pregnancy ni. Skrg sy 36mggu dah. Dan keputihan sangat la tak selesa dan gatal. Kadang garu sampai melecet. Ada tak mommies yg mcm tu? Doc tak bagi pula ubat yg insert tu sbb xde detect kt urine.

1 Balas

Basuh pakai air suam + garam. Atau buat rendaman air suam + garam + asam keping. Klu doc x bg beli je kat farmasi ubat insert tu.