Fikiran kurang stabil

Salam mommies. Siapa ada pengalaman pregnant tp fikiran kurang stabil? Sy ada nak cerita. Semalam sy pergi beli barang. Harga barang tu RM139. Tp,entah kenapa bila nak bayar sy bagi duit RM50 x 4 keping(RM200). Masa tu,cashier pun mcm hairan,tp sy tak perasan. Cashier bagi balik baki RM61. Bila pegang duit baki tu baru sy perasan sy bagi duit lebih dekat cashier td. Lepas tu,sy pegi kedai sebelah lg beli barang harga RM52,sy bagi lg RM50 x 3 keping. Lepas tu cashier bagi baki RM98. Aduh,betul2 la kali ni sy pening. Agaknya kenapa sy jd mcm tu ya? Sedangkan sy bukan ada masalah pun. Cuma pregnant kali ni sy jd mcm ni..pregnant sebelum² ni tak pernah jd mcm ni

15 Balas

sy tengah alami skrng.. asyik lupa bwa hp. lupa bwa kunci kreta.. pling teruk tengah masak pun boleh lupa.

1y ago

kalau kunci kereta lupa tak apa sis. kalau tengah masak memang kena jaga² la sis. bahaya. aduhai,sama nasib kita sis