TASKA REGISTRATION

Salam, sy nk tnya pendpt ibu ayah yg dh register untuk kemasukan taska anak.. sy dh register dan dh buat payment amount RM600++ Tp xdaftar lg pun isi nama apa smua.. just bayar utk booking ja. Lepastu.. hr yg sama sy bayar.. tiba ada la isu x jd nk hntr anak ke situ. Masalah nya pihak taska tu ckp xboleh refund. Separuh pun xleh.. jd mcm mna sy nk mntk blik duit tu ya.? Ada pnh jd mcm sy x? Bkn ckit tu.. #pleasehelp #buntukanjawapan #ingintahu

6 Balas

cuba baca balik t n c dia. klau mmg dh sign n kt situ ade tulis if cancel booking depo burn, mmg xleh nk buat ape la. sbb dia dah ready slot utk anak puan n trpksa tolak customer lain, tp bila puan yg cancelkan, rugi la dekat dia jugak sbb dia tolak cust lain utk bg slot dkt anak puan. sbb rasanya ape2 bnda yg kita book ni klau kita cancel, depo mmg burn.

2y ago

Sy xda sign apa2 tnc puan. Just sy book sy ckp .. tp after beberapa jam sy ckp sy cancel.. dia ckp xdpt refund. Padahal slot utk tahun hadapan... sy pun jenuh pkir... dh try hard nk mnta budi bicara. Mntk half pun dia still x consider. Pening kepala....

setiap bayaran yg diterima dripda pihak luar perlu ada resit... tk kesah deposit skli pon... tu bukti bayaran dan klau jdi apa ii itu je penyelamat .. pastikan taska tersebut di daftar bukan kaut pakai muat je..

Kne tanya betul2 sis sblm bayar deposit, mcm PASTI tmpt ank sy, sebelum sesi persekolahan 2023 klo x jd deposit dpt semula, klo dh start sesi persekolahan deposit burn..

septtnya , if nak daftar anak ke mana2 taska/tadika kena tnya prosedur dorg terlebih dahulu sblm buat apa2 pembayaran atau pendaftaran ..

2y ago

Dh try.... half pun xnk,, 🤭 klau ya dia masih ada keprihatinan mngkin dia bg... lgpun x sign apa2 lg. X isi details apa2 pun, sy booking ja.. after beberapa jam sy cancel . Masa hr yg sama sy bayar... xleh refund . Depo sy bayar tuh utk tahun hadapan bln 5... kcian kn... nk mntk org simpati pun pnj g lebar sy cuba sampaikn masalah sy.... masih xnk consider... separuh pun bg sy dh lega.... Doakn rezeki sy dpt lebih dr apa yg burn tu... Aamin ya rab🥲🤲🏻

First thing first, awak ada baca tak procedure atau T&C taska tu? Semuanya tertakluk di situ.

kene tanya betul2