Period tak stabil

Hi sy nak tnya normal ke period tak stabil lepas bersalin ni? . Leps bersalin anak kedua sy cucuk depo tp tak serasi dgn sy sbb asyik migrain dan period lama sebulan jd sy stop tak continue dah. Sy guna kaedah kondom pulak. Tp period sy jd tak stabil pulak. Bulan2 dtg tp dlm kuantiti sikit je mcm coklat2 je bukan darah fresh. Lps tu even bulan tu dh period 8-9hari tk lama lps 2 minggu tetiba dtg darah balik dlm 2 hari. Sy pun jd confuse dah. Risau sbb mcm abnormal.

1 Balas

Nak stabil kan hormon tu. Tengok lepas 3 bulan drpd tarikh stop depo