Angin dalam badan

Salam mommies, saya nak tanya.. Ada tak yang berpengalaman angin dalam badan ? Kerap nak sendawa dan rasa pening kepala tak selesa dengan badan. Itu normal atau tak ya? Sebab first preggy dan nak pengalaman mommies yang ada untuk share apa cara yang boleh hilangkan angin dalam badan ni.. Thanks ?

20 Balas

😅😅😅..x da ubat utk buang angin tu..mmg datang n hilang sendiri tu...

5y ago

Boleh minum...hiris ja halis dlm 3slice..letak dlm gelas isi air panas..agak2 suam minum.

normal..sy pun byk angin..doc bg ubat angin..br rasa lega skit..

5y ago

Owh ok tqtq

Kerapkan pengambilan makanan.. kuantiti sedikit Demi sedikit

Mcam sya sis,perut ni jadi x selesa ja,tapi sya baru 7 week

sama lh... pstu ade gastrik lh la😥

Tido pki stoking tebal

Sama dgn saya..

Brp bulan sd sis

5y ago

Awal sgt angin masuk badan. Silap2 xpakai slimut waktu tido. Sptutnya sendawa byk waktu dh nk dekat besalin. Or jangan mkn kobis. N biarkan perut kosong. Dn jgn jg mkn byk. Stiap.mlm minum air limau tnpa gula

Sama la sy

Normal