Angin Dalam Badan

Apa cara nak hilangkan angin dalam badan masa pregnant ya? Perut rasa tk sedap lepastu sampai ke kepala rasa angin tu naik. Mommies kat luar ada tak yg kena macam saya? Hm

2 Balas

sy pun kena macam ni..,now 7week slera makan xda langsung rasa nk nangis lapa tp xbole telan bdn perut pulak xsedap, tapi sy paksa makan jugak macam buah2,makanan yg macam utk org pantang sy makan..makan yg mana boleh telan..slowly insyaAllah ok..sy xlalu kalau msak kt rumah,kena makan kt luar bukan demand tapi xtau napa cmtu slera xda pn tapi boleh la telan skit2..mcm ayam ke ikan makanan fast food sy xboleh telan..sis u cuba makan buah2 or susu ya..jgn biar bdn bertambah masuk amgin bahaya..kesian baby..

3mo ago

saya macam sis sekarang ... kalau masak makanan kat rumah memang tak boleh masuk dalam tekak .. nak muntah n mual .. kena makan kat luar ..

cuba makan buah buahan