Lendir coklat tu spotting ke? Normal ke?

Salam mommies. Ni first pregnancy saya, harini dah hari ke 5 saya keluar darah coklat campur darah merah sikit. Setiap masa kena pakai pantiliner. Sejak ada pendarahan ni, simptom mual2 / sensitif bau saya pun hilang. Kalau ikut perkiraan, saya dah 7weeks. Ada yg berpengalaman mcm ni? Normal ke? Risauuuuu 🥺🥺🥺

20 Balas

x normal sis.. patutnye x blaku ape2 pndarahan/spotting.. tp ade je sesetengah org yg mngalami spotting tp tempoh x lme dlm 1- 2hri.. n x penuh pntiliner..