Spotting coklat

Normal ke keluar macam ni? 10w5d 🥺

Spotting coklat
4 Balas

saya pon mcm sis..usia kandungan pon sama,sy dh refer dokte dan dokte buat surat utk refer ke hospital..dokte bg 2 kemungkinan samada missed abortion ataupon threatened misscariage..ape2 pon sy masih brharap agar kandungan sy selamat..doakan sy ye mommies..

Mungkin ketone. Kurang minum air, takut lama2 jadi kencing kotor. Saya pernah jadi macam ni terus pergi ED. Bila doktor check ambil air kencing rupanya ketone. Bila doktor masukkan muncung itik, alhamdulillah tak nampak darah.

sy pon ada jgk..kdng2 wrna hitam yg keluar bila g klinik doc scan xde apa2 n mskkn muncung itik xde darah pon..tnggu hr selasa ni chek lg

Mcm sy mmg spotting. Ada minimal bleeding. Sis kalau risau boleh pergi kecemasan. Kalau kira bleeding nnti dia bagi ubat kuatkan rahim