Berat baby

Salam and hi mommies. Nak tanya,anak saya 4 bulan 10 hari. Harini ada check-up 4 bulan. Berat dia naik sikit je dari bulan lepas. Bulan lepas 5.4,harini 5.7 ? Tinggi makin bertambah dari 59 ke 61 cm. Anything to suggest? Dia minum susu fm (di rumah pengasuh) dan bf bila di rumah. Is it normal ke atau macam mana ye? Saya risau sangat. Mohon kalau ada yg berpengalaman,mohon share bersama saya ??? Terima kasih in advance ⚘⚘

1 Balas

Nurse kata apa?

5y ago

Nurse minta utk nxt check up kena make sure beratnya naik. And kalau susu tu kasi pekat sikit.