Tanya sebab risau

Kalau discharge makin banyak during 31-32 weeks, is it normal? Concern kalau GBS, and to prevent this, is there any medication/supplement/vitamin suggested to take? Mohon sangat respond, terima kasih banyak.

2 Balas

saya ada gbs dari anak 1st smpai 3rd.. xde supplement or apa2 cuma kalau pegi hospital nanti doc akan bg ubat utk masuk kat bawah tu.. Utk kurangkan discharge tu.. Apa nama ubat tu xingat.. n sekarang anak ke4 sama jgk tp blum dpt lagi ubat tu.. Skang saya tgh bnyk discharge n gatal2 disitu.. xlalu je nk pegi hospital check sbb nnti kena msuk muncung itik tu utk check discharge tu bnyk mana..

3rd trimester, normal discharge makin banyak. Kalau flow heavy sangat sampai basah pantyliner, jumpa doktor.