Mohon share pendapat/pengalaman .

Hi , harini anak saya ada check up setahun . Timbang berat badan just 7.1kg saja . Anak saya fully bf , bila makan pon sedikit tapi kerap bagi makan . Saya plan nak campur susu formula utk tambahkan berat badan & ketinggian , tapi saya tak tahu nak pilih susu fm yg mana 1 . Mohon ibu-ibu yg ada pengalaman macam anak saya , share pendapat susu fm brand apa yg bagus utk tambah berat badan & ketinggian .

1 Balas

baby saya pun mcm tu. org sarankan pediasure. tapi saya tak mampu nak beli mahal2. saya bagi je dugro. and bagi dgn kerap.

3y ago

Tulah kan , pediasure mahal betul , saya pon tak mampu . Sekarang ni saya tengah cuba bagi dugro sure tapi anak saya minum sikit² je . Bila dia rasa betul² lapar , baru habis minum sebotol . Siang je saya bagi susu fm , bila malam direct bf .