Pampers

Salam. Mommies, nak tanya pampers apa yg elok utk newborn baby & harga nya berpatutan? Mohon tunjuk ajar. 1st baby.

74 Balas

Haritu sy pakai pampers jenama pet2, d sebabkn BBY newborn kuat membuang...sy try survey Kat shopee jenama mikubi, murah saiz s $22 70pcs..sb BBY newborn mmg kerap berak..so far kualiti pn bagus...

4y ago

Ok...sangat..material pn lembut...setakat Ni ok je dgn kulit BBY sy..jimat pn jimat..😂😂.. sis try survey Kat shopee..sb biasa jenama mikubi dia buat sale..banyak boleh jimat..