Pampers

Salam. Mommies, nak tanya pampers apa yg elok utk newborn baby & harga nya berpatutan? Mohon tunjuk ajar. 1st baby.

74 Balas

bagi sy yg elok, jimat, dan bpatutan adalah drypers.. kalau yg lain contohnya huggies harga bpatutan tapi banyak pakai sebab senang bocor.. kejap2 lencun dah

Mula2 start pakai dryper touch.. Waktu Newborn.. Kemudian tukar dryper wwd, skrg ni guna genki.. Antara semua ni genki yg paling okey n baby dah xde ruam lampin..

Saya beli and try drypers packs yg kecik tu dulu. Nak try baby newborn nanti sesuai ke tak. Takut beli yg packs besar nanti tak sesuai. Nak try dulu

Saya beli mikubi...pampers nya 36pcs..rm9.90...murah je...anak sy pkai ok ja..skg anak sy dh 1bulan lebih...pampers pon bagus...

Sy nk try Mikubi. Dh bli.. Hrge & feedback sgt bagus. Klu serasi, blh repeat lg. Tgu baby keluar dlu bru blh bg feedback huhu

4y ago

Same. Sy pon beli mikubi, baby lahir nnti br nak try. Hehe

Mikubi. Newborn kerap kencing & berak. Akan selalu tukar pampers. Mikubi murah size s harga rm9.90 ada 36pcs..

4y ago

Blhlaa try.. tq info😄

Sya beli mmy poko time newborn..msuk 2 bulan x okk sdh pakai tu..so tukar pet2 smpi skrg pakai tu..

Petpet dgn Huggies pun bagus sgt ramai pakai jugak harga pun mampu milik .. saya pakai huggies

saya pakai pampers jenama DRY - PRO size S 82pcs harga rm24 .. so far my baby sesuai pakai ni

Drypers atau giant brand.. Nak murah, giant la.. Selesa je tgk baby pakai.. Mana2 pn oke..