Tidur buaian

Salam. Hi mommies, nak tanya ok tk kalau baby tidur buai? Ke better tidur bawah je?

28 Balas

Br dgr talk td kt kk..tmpt tido baby yg selamat..doc ckp td klu bole jgn ajar tido dlm buai..n lg 1 antara tulang n otak baby tu ada ruang x mcm kita yg dewasa ni lg rapat kan..jd tkt nnt bgetar or bgegar la lbh krg cmtu..tmpt tido plg selamat dlm katil baby la tp tu pun tilam kena make sure ngam saiznya jgn kecik nnt tkt baby trselit kt bwh katanya sbb dh ada kes cmtu. Xpun sis letak bwh pun ok kot kt tilam kan..