Tidur buaian

Salam. Hi mommies, nak tanya ok tk kalau baby tidur buai? Ke better tidur bawah je?

28 Balas

Wsalam. Baby sy meragam bila nak tido. So sy masuk buai je. Masa tu umur dlm 1bulan lebih. Sampai skg dh 9bulan mmg tido buai. Tp ikut pada baby jugak. Kdg2 dia nak tido buai, kdg tido bawah. Pada saya, tak de masalah klu nk pegi mana2, sbb baby tak minta buai bila nak tido. Yg penting bila dia ngantuk, dia akan tido je walaupun saya pegang. Terpulang pada baby masing2 sbb baby ni semua tak sama ragamnye.