macam mana nak control minum air manis

salam mommies, just nak share. hari ni saya dah 8week pregnancy, n 2 days ago slera makan mmg dah out n xlalu nak makan nasi..saya risau jugak sbb xtau dah nak makan apa..kalau minum nak minum air manis ja..dahla esok kena g klinik buka buku..takut pulak dorang suruh minum air gula ? any tips nak share tak on how to control minum air manis during pregnancy ni?

8 Balas

Tengok jugak faktor. Ada orang tak consume gula banyak, takda kencing Manis...tapi umur lebih dari 35 pun kena minum air guna 😂 kat buku pink Ada tulis