xtau control mcm mna dah

sejak minum air gula kedua .. rasa nak makan manis² mndadak , kuat makan nasi . kuat tido pun ada .. allah , berat badan apatah lagii naik sebulan 2kg . xtau dah nak control mcm mna . xmakan asyik nngis ja 🤣 #27week1day

1 Balas

kena kawal juga kalau taknak sangkut gdm. tp dah minum air gula & pass. takda masalah la kot. cuma naik berat mendadak ni nanti kena cek bp pulak 2-3x seminggu + urine. tu lg leceh. so mmg kena control.