Hanya mahu bertanya..

Salam.. Mahu minta kepastian siapa yg ada kes mcm sya ni.. Sudah lewat haid 4 hari.. cek upt yg warna putih tu 1 line.. Cek guna opk 2 line pula.. Kalau begini kenapa yaa. Ini masih fasa subur kh?

Hanya mahu bertanya..
2 Balas

Sis buat lagi dalam seminggu atau dua minggu lagi. And paling penting jangan stres sis. Rileks and think positive je ye🥰🥰 Kalau ada rezeki inshaAllah tak kemana. Kalau belum inshaAllah Allah dah aturkan yang terbaik untuk sis❤️

tgk pd opk tu mcm xpekat both side... tp buat la guna upt selang 2 hari or 2 minggu