Hb Low

Salam, macam mana naikkan hb... Setakat ni hb saya 10.3... Doktor klinik sarankan makan ubat 2 biji 2 kali sehari... Saranan lain utk cepatkn naikkn hb camne...

25 Balas

Sy hb 10.2 mula² bkk bku skrg 10.8😂😂mcm² ubat dah tukar..mknan tmbah drah pun byk xprnah xda kt umah...ni tukar lg ubat..2 mnggu lg cek klau xnaik jgk xthu laa..

5y ago

Aik..kt ubat sy tu tulis 30mnit sblm mkn atau 2 jam slps mkn..farmasi smlm pun ckp mkn 30mnit sblm mkn😅😅