pregnant jarak dekat

Salam maaf nk tye spe y mgdung jarak dkt Ank ke2 bru sthun sebulan bby bru 6 weeks n xready pon bdn mental fizikl utk baby bru... Due 26.6 Risiko dia n nk bslin tu msih seram lg..sebb ank kdue koyak bnyk bslin sdri xsmpt msok lr Bby 4.2kg 1- nk kate smgt 2- dpt bg pdpt 3 -❤y dpt mmbntu hati y gundah gulana ni..?

16 Balas

in sha Allah semoga dipermudahkan urusan sis

Insyallah semuanya ok.. Jgn risau sgt k..

Semoga baik2 aje ibu dan Kandungan❤

Doa yg baik2 je.😊

Doa yg baik2 jer

Kena jaga makan la sis, spy baby nti x besar sgt.hehe.sy 3 org anak semua dekat².penat dia boleh tahan.pregnant ke2 anak 1st baru 6bulan, pregnant ke3 anak ke2 baru 9bulan.anak ke3 skrg dah 2bulan.hehe