chicken fox

Salam lockdown semua....sya nak tnya sya skrg kena chicken fox & mgandng 17 mggu...dh p kk....doc bagi ubat sapu & jangkitan virus....yg merisau kan sya skrg ni doc kata wajib makn ubt smpai hbis....tpi kemungkinan effect ubt ni akn kna pada ibu @ ank dlm kndgan???ada x mamy2 yg thu selain makan ubt @ ada cra lain yg blh dibuat tnpa makan ubt...???mnta pendapat mamy2 smua ??

1 Balas

Chicken pox mmg kena makan ubat sis lg2 pregnant bahaya.. mungkin akan effect bby jugak if nak cpt kering mandi dgn daun sebambu..