UBAT

kalau sentiasa kena mkn ubt setiap hari akn gngu kesuburan ke x? sy dh penah tnya doc pakar ubat² yg kena mkn daily ni akn wt sush mngandung ke x. doc cuma ckp once dh pregnant cpt² dtg sni kita tkr ubat. tp klu dh ubt ni risky utk pregnant cmne nk pregnant? kdg rs nk miss je mkn ubt² ni.. ??

1 Balas

Better sis amalkn mknn2 sunnah. In shaa Allah jika ada rzki sis msti leh peknen. Kekdg ubt doc bg tu jika xsesuai dgn bdn kita pn ada effect juge.