duphaston

Salam kwn² sy nk tnye .,sy keguguran 13/5/20 lps tu start mkn duphaston 21/6. Mkn dlm msa 5hri ,spatutnya 1/7/20 akn period,tp smpai hrini xperiod .test upt @1/7 double line tp samar ,arini test lg -ve plk..sy sgt keliru skrng,. Sy dh mkn duphaston yg dbri o&g dh 2kli ok,period ontime,tp kli ni xperiod lps mkn duphaston,.ada yg prnh alami mslh mcm sy ni ke..? Skrng sy xtau sy mengandung blek ke @ sebaliknya😭

1 Balas

Sy tahun lepas pernah gugur(11/11/2019) but d&c..sy irregular period...lepas tu sy ambil dupasthon pads Hari 1/12/2019-5/12/2019 ..sepatutnya sy kena period lps 5 Hari(10/12/2019)..tapi xde keluar langsung..last sekali period 20/1/2020..beza 40 Hari..

4y ago

Tq share sis,..yelah lps gugur jd tingtong skit wlaupn kte mkn ubt,.sy dh period 7/7 aritu,sptutnya 1/7..lps ni blek brusaha lg,moga Ada rzki lps ni.amin