barang baby utk dilepaskn

Salam. Kalau ada mommy yg nak dkt due, n kurg bkemampuan bole tglkn no fon. Saya prefer SINGLE MOM, atau yg betul betul tk mampu langsung.. saya ada 1set barang baby boy n 1set brg baby girl nak bagi.. hrp jujur la ye. Trima kasih

3 Balas

saya nak tanya pos ni msih available ka brgnya? jika ia..saya try up status puan ni ea..hrp jika ada mommy yg amat memerlukan blh msj puan tuk berhubung.. mg d pmudahkan segalanya..dan dmurahkan rzki puan..Allahuma aamiin

Alhamdulillah. Terima kasih puan. Semoga ada yang memberi respon insyaAllah

semoga murah rezeki awk Aamiin