barang utk bakal mummy nak dilepaskan

Update : Maaf saya da pilih 5 org mommies. Smoga mommies yg lain ada rezki d tmpt lain ya. Amin.. Salam hai sy ada brg baby nak bagi utk mummy yg kurg bkemampuan . Siapa yg memerlukan boleh tgglkn no fon dkt komen , nanti saya whatsapp.

31 Balas

Updated : maaf ye semua mana yg saya tk whatsapp. Saya dah pilih 5 mommies utk beri bbrg baby ni. Sy doakan smoga mommies yg saya tk whatspp dmurahkan rezki rezki yg lain. In shaa Allah ❤

Saya bulan depan dh bersalin,brg baby ad lgi yg belum beli ,nk keluar pkp makin dikuatkn kuasa ,lgipun kedai barang baby semua tutup

Sy betul2 memerlukan brg bby. Dua date lg 3bln.. Suami diberhentikan kerja. Harap ada rezeki bby sy. InsyaAllah. 0137479772

4y ago

Whatsapp sy sis 0135467193. Inshaallah blh bantu sdkit.

Sy minta maaf ye mana yg sy tak ws .. Sy pilih random.. Sy doakn smoga ada rezki mommies smua in shaa Allah

Semoga allah membalas jasa baik bg yg menyedekahkan kepada yg memerlukan

4y ago

Sama2

0168014789 Semoga sis d murahkan rezeki ☺️

0148389278 semoga ade rezeki utk baby sy

semoga di murahkan rezeki utk yg menderma...

4y ago

Aminnnn ya rabb in shaa Allah thanks mommy doakan sy..

011-23611004 Sye due awal bulan 5

4y ago

Amiinn.... 🤲