7 Bulan dan Braxton Hicks..

as salam. Ini kandungan ke-4 saya. Dh lupa contraction bila patutnya ada ya? saya sekarang ni kandungan dah 7bulan. Hari ahad perut sakit mcm senggugut. Isnin dan selasa (harini) pun ON OFF contraction. Sekejap sakit perut.. sakit dr pinggang ke kaki. hmm.. sakit juga walau main-main. ada history anak pertama prem 35weeks ada tak mummy alami mcm saya?

1 Balas

Klu dh ada history tu kene hati² la sis.. Kmungkinan berulang tu ada..