Contraction kerap

37w2d,pkul 3 lebih ptg start contraction on off smpai skrg dh pkul 6 . Tapi tak ada tanda lagi yg kluar , kalau ke hospital tk kne bising ke sbb tkde tanda lagi ? Tapi sakit mmg sakit gila2 dh , berbeza dgn braxton hicks sbb braxton hicks rasa senggugut dgn mengeras je . Skrg ni rasa baby menolak2 ke bawah and sakit keliling pinggang , skjp dtg skjp ok smpai menangis jgk tahan sakit tadi .. #firstmom #firstbaby

1 Balas

pegi je hospital. takut nanti jadi pape kt baby gn ibunye

1y ago

sy dh ke hospital , bukaan baru 2cm .. doakan saya ya .. terima kasih yee