ancaman keguguran

Salam/hi ibu...sy nk tnya pndpt semua...penting sgt utk sy tau pndngn... 2 minggu lps ms sy 6w2d,doc scan dh nmpk janin dan jantung....tp arini doc ckp xnmpk jantung baby dh...mcm xbrkembang..arini sy 8w2d...sgt sedih dan down sgt.....doc bg 2 minggu lg utk scan klu x kena cuci...apa pndpt ibu?pernah x jadi cmni...ada sesiapa yg ada pngalaman cmni x tp lps tu alhmdulillah masih ada rezeki?buntu sgt.....

2 Balas

Suruh doc bagi tempoh 3minggu dulu sebelum d&c ..kadang anak first memang susah nampak .. semoga ada rezeki awak ..banyakkan berdoa