Baby

Salam ibu2..Tadi sy pegi ke klinik seperti biasa bila doc cek degupan jantung baby x dpt dgr..dah masuk 19 minggu tp sy still x rasa pergerakan baby..adakah itu normal? bila nurse ajukan soalan sebanyak 5kali tanya mengenai pergerakan baby..bila sy katakan sy x rasa pergerakan baby..doktor rasa pelik..sy risau pla keadaan baby sy..ada sesiapa tak menghadapi situasi cm sy?Anak first xde langsung pengalaman..takut pla rasanya..tq semuanya..

2 Balas

doc xscan ke.. kalau scan mesti akan tgk degupan n pergerakkan baby

4y ago

time tu nurse je yg cek..dia x bagi jumpa doc pun..last2 sbbah risau sy g swasta minta cek..alhamdulillah dgr degupan..bru lega hati ini..