anak 2 tahun susah nak makan

salam ibu2..sy nk tanya kanak2 dua thun mmg sush ke nk makan..ank sy 3 hri ni sush betl dia nk mkn..kdg2 masak fav dia pun xnk mkn..sellu mee,bihun goreng laju je mkn..ni xnk makn pun..nasi lagi la..nk kata sakit ank sy aktif je..kalau rot mau pulak dia mkn..ad x ank2 ibu semua mcm ank sy..?

2 Balas

ank sye 2y6m picky eater. tersgt ssh nk mkn. nasi mmg xsentuh langsung. sye bgi je ape yg die nk mkn. slalunye roti, spageti, nugget, biskut. tu jela

Gigi dah habis tumbuh?

5mo ago

I see. Sebelum ni tak macam ya? Jika ya, bagi saya normal. Awak kena try and error menu and tekstur makanan.