Ank X Lalu Makan

Assalam momy2 smua..sy nk tanye pendapat or ad suggestion ke boleh bgtau ya..ank sy umor stahun 3 mnggu..minggu ni die mkn x lalu.. Nasi xnk buat bbur pon xnk.. Susu minum sikit je tapi x demam pon..ape sy nk buat? Risau ank x mkn..tpi aktif tu die tetap aktif.. Tulumm

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Wassalam. Boy ke mommy? Kalau cuba buat pasta cheese atau masak bihun/pasta sup? Ke dah cuba macam-macam menu? Anak sy 3 tahun tak suka sangat ulang makan nasi every day.

jumpa doktor minta vitamin..anak abg sya gemuk gedempol 3 org ..sebab makan vitamin dari klinik..kuat makan terus budak tu.

3y ago

oh..klu mcm tu..cuba lah bagi dia makan yg dia suka..utk menaikkan seleranya.kadang dia boring menu tu je.