Scan 2d

Salam ibu2.. Sy nk tanyaa septotnyaa sy ada appoinment dgn swasta mnggu ni utk scan 8w+.. Tp.. Next week ari rabu sy ada scan dgn kk pulak.. Boleh ke kalauu sy prgi kedua2?? Ade kesan ke?? Atau cncel swasta and tnggu scan kat kk jee nnti?? Risau pulakk kerap scan..

8 Balas

Tak de masalah..sya lgi suka kerap scan sebenarnya,nk selalu tengok bby kat dlm tu🤭tapi lari bajet lak nti..so tinggu scan kk jer la

Scan je takda masalah pun.. scan dkat swasta selalu dpat gambar copy, scan dkat kkia belum tentu dapat 🤭🤭🤭

X ada masalah pun scan byk kali

Sy pegi dua2.. xde masalah..

xpe sis scan bape kali pn..

Kerap scan takde masalah

Xde masalah. Scan je.

Xde kesan blh je