Ambil darah

Salam ibu², sy ingin bertanya..pada isnin lalu sy ada buat scan di hospital kerana didapati terdapat lebihan cecair dikepala baby smsa scan di kk..Alhamdulillah, selepas doc pakar scan semua normal tetapi mereka ada mencadangkan sy ambil darah untuk tahu lebih detail pasal kandungan sy kerna ketepatan scan tu hnya 60% tetapi sy menolak kerana kos agk tggi..ada tak ibu² yg pernah buat test darah ni?

1 Balas

Sya dicadangkan dr pakar buat tes air ketuban,sebab sya pun di syak i kepala baby hampir terlebih ukuran cecair dia.tapi sya tak nak ,sebab kandungan dah 27minggu.