pergerakkan

salam ibu2, sy dri pg tadi agak busy dan tak perasan pergerakkan baby, td sy gerakkan perut dan tepuk2 perlahan, selalunya bayi mengeras tp td takde pulak.. mcm mana ya? risau pulak.. nak ke KK takut nurse kata takde apa pulak.. sy dh 30weeks..

1 Balas

Kalau sis risau pergi je kk. Tak ada nya nak malu2 dgn nurse. Paling penting kesihatan sis dan bayi dlm kandungan.

4y ago

hai sis.. Tq reply.. Baby saya dah selamat dilahirkan.. Harini genap sebulan 🥰