takde alahan

Hai mummy semua.. Skrg ni sy dh masuk 36 weeks dh tp rasa mcm tak mengandung pulak takde alahan n sakit2..nk kata jln tu mcm org takde perut pulak..rasa ade effect tak kt bby nnti..#nervous #firstbaby

1 Balas

Sama mcm saya.. Sampai due date bby tknk keluar lg 😂 finally kena serah diri kena induce. Smpai hari nak serah diri pon still lg naik moto pergi hospt.. Mmg tkde rasa sakit n tanda2 nak bersalin pon tkde.. Tp alhamdulillah bby keluar sihat walafiat