Risau

Salam ibu2 smua..nak tanye spe yg ade pegalaman jaln dh buka 1cm..tp doc suh blik uma je..sb td pegi cekup...doc suh blik je xde suh pegi hospital..ptut sy tggu or pegi je hospital trus..??

15 Balas

sis, boleh cerita balik pengalaman melahirkan lepas hospital suruh balik? sbb sy arini mcm tu (7/7/2020) nurse kt kk cek dh 1cm, p hospital ckp xde bukaan lg, n kena balik. ada darah skit2 kt pek, x pasti sgt, sbb x jelas sgt. xde kontraksi...