tersinggung dgn suami.

salam ibu2. skrg ni dh preggy 6 bulan lebih. tiba2 rasa nk bersetubuh dgn suami sejak bbrapa hari ini, tp suami mcm tak alert sy bagi signal dkt dia. mcm2 yg sy buat tapi tak ada respon. lagipun saya tak bekerja dan agak boring duduk di rumah. memandangkan alahan sy sudah hilang dn sy ada tenaga dn jarang ada sakit. tp sy pn faham jg jika suami tak nak sbb dia takut, krn ini 1st baby slps hampir 5 tahun kami berkahwin. lgpn selama hamil ni, mmg kami berdua tdk bersetubuh pun. normal ke tu? kadng2 terfikir jg nak buat yg ringan2 saja. itu pun suami tak nak, malah dia sibuk dgn handphone dia. bila saya merajuk atau diam, dia akan pujuk sikit2. lepas tu sambung main handphone. entah la. tlg bg pandangan ya ibu2. thanks :)

1 Balas

x normal..puan..suami sslu tk thn ingin brhubungan intim dgn isteri tmpoh trlu lma..atw suami puan tkut kshtn bby dn puan yg tngh mngndung..apa pn prlu brbincng dgn suami